2015. március 7., szombat

Miért


Üdv, idegen!

 Teljesen véletlenül jutott eszembe ez a blog-dolog, mikor recepteket és ötleteket kerestem a neten, és annyi ötletes és kedves blogot találtam, hogy megjegyeztem anyukámnak: "hé, mi nem csináljuk?"
Nem vagyok se profi fotós, se profi cukrász. És azt hiszem, egyelőre profi blogger se leszek. Egyetemre járok, tanulok, és amikor épp ráérek, és nyugalmat akarok magamnak, és örömöt másoknak, főképp a családomnak, akkor megyek, és sütök. Egyébként főzni is szeretek, nincs kizárva, hogy a sütik közé keveredik majd időnként valami, ami nem süti. :)
Úgy döntöttem, most elkezdem, bár egyelőre fogalmam sincs, fog-e érdekelni bárkit is, amit én itt összehordok. Mindenesetre elképzelhető, hogy jó lesz majd visszanézni a korábbi bénázásokat. :D
Már viszonylag sok bejegyzésre való anyag, fotó gyűlt össze. Nagyjából 2-3 éve csinálom a dolgot, bár komolyabban fotózgatni, dokumentálni csak nemrég kezdtem.
 A receptek, amikből dolgozom, nem saját találmányok, mindig kutakodom nálam tapasztaltabbak ötletei, receptjei után, de sikerül összehozni belőlük mégis valami sajátot. Ezt azért tartottam fontosnak megjegyezni, mert nem akarok "más tollával ékeskedni", és nem akartam, hogy úgy tűnjön, minden recept az én agyacskámból pattant ki. Kezdő vagyok, kísérletezek, néha sikerül, néha kevésbé. Nincsenek forrásaim a receptekhez: blogok, régi receptkönyvek, új receptkönyvek, mikor mi tetszik meg.

Van azonban egy blog, ami már régóta el van mentve a könyvjelzők közé, ezért szeretném megosztani. Ha tortasütésről és fondant készítésről van szó, verhetetlen. Rendszeresen használom a receptjeit, és ha másképp nem is tudom, de itt mindenképp szeretném viszonozni a sok segítségét.
Ő AZ.

Nem akarom tovább szaporítani a szót, SÜSSÜNK! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése